Om

Ulla Bach Rosendal er etableret i 2012 efter, at jeg i 8 år har været partner og konsulent i MUUSMANN A/S og løst en lang række opgaver i offentlige og andre politisk styrede organisationer.

Jeg arbejder med en bred vifte inden for rekruttering, test, coaching af ledere, outplacement, karriererådgivning, HR og lederudvikling. Mit fokus er primært den offentlige sektor og medlemsorganisationer­.

Opgaverne skal løses i et dynamisk samspil med jer og tilpasses individuelt. Jeg lægger vægt på at løse opgaven i et professionelt og ambitiøst forløb. En god relation, etik og fortrolighed er helt centralt.

Jeg er inspireret af den psykodynamiske tilgang – at få ukendte handlemønstre gjort bevidste, og brugt som en styrke i den personlige udvikling og i lederrollen. Det er til gavn for både dig og din organisation.

Min egen lederkarriere har været som statslig personalechef, økonomi- og personalechef på DTU og administrationschef under Forsvarsministeriet.

Min baggrund er cand.scient.adm. fra RUC, og jeg har en Master i organisationspsykologi­, MPO.

Jeg er også certificeret Executive Coach® fra The Coaching Company.

Ulla Bach Rosendal

Cand.scient.adm.
Master i organisationspsykologi
Executive coach®

CVR: 34547769

Bankforbindelse:Sydbank A/S
Reg.nr. 7701 Konto: 0002069431

Ulla Bach Rosendal - ubr@ullabachrosendal.dk - +45 2991 1521 - Hyskenstræde 10 4., 1207 København K - Website by Flipsite